Conceptul evenimentului

Idealul nostru este să creăm un eveniment frumos și relaxant care adună prietenii laolaltă.

Conceptul evenimentului
Photo by AbsolutVision / Unsplash

Asociatia A13 are ca obiectiv organizarea de evenimente de calitate în domeniul culturii, educației și sportului. La fel este și cu Bike 'n Wine Race.

Suntem un grup cărora ne place să fim în natură, să facem sport, să petrecem timp liber de calitate cu prietenii și să ne bucurăm de micile daruri ale vieții.

Suntem clienți fideli ai zonei Ghiorocului cu multiplele frumuseți pe care ni le oferă aceasta, cu lacul, cu dealurile, viile, cabanele etc. Considerăm că este un loc primitor și relaxant. În persoana domnului primar Popi-Morodan Corneliu am găsit un partener excelent, deschis pentru organizarea de astfel de evenimente și care ne sprijină în idealul nostru de a crea ceva frumos pentru zonă.

Am ales să organizăm prima ediție în jurul lacului, acesta oferind mai multe facilități de care avem nevoie pentru competiție. Vom duce cursa prin zona de plajă în așa fel încât spectatorii să își susțină favoriții lor, pe scenă vom avea muzica funky de calitate și ne putem delecta cu un pahar de vin din zonă. După cursă, vrem să socializăm și să ne cunoaștem.

Vrem să fie un eveniment la care oamenii să vină cu plăcere și unde să ne vedem ca și prieteni și peste 10 ani.