Despre noi

Asociația noastră a luat ființă la începutul anului 2022 cu scopul de a adăuga un plus de valoare și calitate la viața culturală, educațională și sportivă a Aradului.

Nu puteam asista pasivi, de aceea a sosit timpul să aducem puțină culoare și să mobilizăm comunitatea. S-au alăturat asociației noastre membri din toate domeniile, tineri activi care, sacrificându-și propriul timp liber, folosind experiențele și relațiile proprii, au decis să facă ceva pentru comunitatea lor. Am pornit la drum ca simpli cetățeni, cu dinamism, cu idei, cu intenții bune și cu ambiție.

Ne-am asumat o sarcină serioasă, având foarte multe planuri! Știm că nu va fi ușor, dar ne-am asumat asta, pentru un scop comun: să schimbăm în bine comunitatea noastră astfel încât tradițiile și cultura să se păstreze, un pic altfel decât s-au obișnuit arădenii.

Scopul/misiunea noastră:
- susținerea apropierii dintre membrii comunității, cultivarea și ocrotirea valorilor prin organizarea de evenimente de înaltă calitate;
- mobilizarea și implicarea tinerilor din Arad și județ;
- diversificarea vieții culturale, educaționale si sportive din Arad și județ prin programe și proiecte comune transfrontaliere;
- organizarea de evenimente menite să consolideze buna conviețuire interetnică.

Cine suntem noi

Membrii de conducere ai Asociației A13

Datele asociatiei

Asociația A13
adresa: str. Salacz Gyula 3/3, 310022, Arad
CIF: 45467660 / 13.01.2022
email: a13org.info@gmail.com
IBAN: RO74 BREL 0002 0035 0251 0100