Locația concursului

Ca să ajungi unde trebuie și la timp, îți dăm niște indicii. Nu vrem să te rătăcești și să nu apuci să concurezi sau să socializezi!

Concursul Bike 'n Fun Race se va desfășura în jurul lacului de la Ghioroc, județul Arad.

Dacă vii dinspre Arad (poate chiar Oradea): drumul național E68, iar în satul Sâmbăteni vei ieși de pe drumul național către Ghioroc, curba va fi în stânga ta.

Dacă vii dinspre Lipova (Deva): tot pe drumul național E68 și tot în satul Sâmbăteni vei ieși de pe națională, dar de data aceasta către dreapta.

Dacă vii dinspre Timișoara: îți recomandăm A1, apoi Arad și urmezi pașii descriși mai sus de la Arad.

Înainte să ajungi în Ghioroc va fi un pod pe care te rog să nu urci, ci îl vei ocoli pe partea dreapta, mergi cum te duce drumul asfaltat până ajungi într-o parcare.

Noi te vom aștepta cu înscrierea și kit-ul de participare în campingul de pe plajă care este lângă parcarea amintită mai sus.

Muzica funky ne va însoți pe tot parcursul evenimentului de pe scena plajei, deci nu ai cum să ratezi locația. Urmează muzica, te asteptăm!

Harta


Ghioroc este un loc interesant unde se îmbină dealurile cu lacul, via cu cabanele, un loc relaxant și prietenos. Îți prezentăm niște poze ca să îți faci o idee unde o să concurezi la eveniment.