Totul pe scurt

Pentru că știm că nu ai timp să citești toate detaliile și toate paginile pe care le punem la dispoziție, încercăm să sintetizăm toate informațiile într-un loc, în așa fel ca tu să ai totul la îndemână și să fii pregătit de concurs.

Concursul

Bike 'n Wine Race este un concurs de biciclete în jurul lacului din comuna Ghioroc, județul Arad. Dorim să fie un concurs inedit care, pe lângă competiție, aduce laolaltă prieteni care să se relaxeze pe plajă la o degustare de vin ascultând muzica funky. Concursul va avea loc în data de 13 Mai 2023, ora 10.30, iar startul îl vom da de pe plaja lacului.

Locația

Categoriile

Copii - 3 ture
 - feminin - categoria - 14-17 ani
 - masculin - categoria - 14-17 ani
 (Ne cerem scuze, dar fiind prima editie nu putem accepta copii sub 14 ani.)
Adulți - 5 ture
 - feminin - categoriile - 18-29, 30-39, 40-49, 50+ ani
 - masculin - categoriile - 18-29, 30-39, 40-49, 50+ ani

Taxa

Ne dorim să vedem cât mai mulți tineri la concurs. Știm că cei tineri nu dispun de venituri, așa că facem și noi un efort. Pentru categoriile de 14-17 ani, concursul va fi GRATIS.
Pentru adulți 18+ ani, concursul va costa 100 lei.
Nu vei pleca de la concurs cu mâna goală, te vom răsplăti pentru efortul tău și pentru taxa de înscriere ai inclus un kit de start, apa, o porție de tocană la ceaun la terminarea concursului, un pahar de vin bun și muzică funky de calitate.
Evident că dacă te clasezi pe primele 3 locuri la oricare din categoriile enumerate mai sus, o să primesti un premiu.
Vrem să avem grijă de tine, așa că îngrijirea de urgență la eveniment va fi pusă la dispoziție de cei de la Policlinica Turcin.

Înscriere

Dacă ți-a plăcut ce ai citit mai sus, te așteptăm să te înscrii și tu la eveniment accesând linkul următor - INSCRIERE